Агенция за организиране на тържества „La Festa Lux” – всичко за Вашето събитие!

Искате да организирате незабравимо празненство на Ваш близък, познат, приятел или любимия човек, то „La Festa Lux – гр. Благоевград е правилният избор.

Екипът на агенция „La Festa Lux” е с доказан опит през своите над 15 години в организация на събития и ще бъде до Вас във всеки един момент – от украсата до последния детайл.

Благодарение на дългогодишния си опит екипът на „La Festa Lux” ще се справи с всяка една задача, която му възложите, като на Вас няма да Ви остане нищо друго, освен да се наслаждавате на приятната атмосфера.

Агенция за организиране на тържества „La Festa Lux” не се ограничава само в рамките на Благоевград, те могат да организират Вашето тържество във всяка една точка на Югозападна България. Със своята бърза реакция в рамките на само няколко дни, в зависимост от обема на мероприятието, екипът на „La Festa Lux” ще бъде Вашият най-доверен сътрудник и ще превърне Вашите идеи и желания в реалност.

Една допълнителна възможност за клиентите на „La Festa Lux” и незабравимия дух от празника или събитието е, разбира се, добре приготвената, подредена и поднесена храна. Тя може да достави както вкусова, така и духовна наслада и усещане за нещо специално или нещо неопитвано до този момент. В зависимост от желанията и възможностите на клиента храната и напитките могат да бъдат доставени до посоченото място, да се организира коктейл или градинско парти, промоция, откриване, представяне или юбилей, корпоративно събитие, рожден ден или имен ден, но също така предлагат и цялостна организация, съобразена с повода. От определянето на мястото за провеждане, през цялата организация и обезпеченост, до постигане на крайното желание и цел, която е поставена. Маси, храна, напитки, посуда, украси, сервиз, шатри, озвучаване, аранжировки и много други без ограничение.

На Вашето внимание агенция за организиране на тържества „La Festa Lux” предлага богат набор от услуги с една-единствена цел – Вашата усмивка и удовлетворение:

– международни и национални срещи с официален и неофициален характер;
– семинари, симпозиуми, конференции, форуми;
– фирмени тържества и коктейли;
– партита, банкети, фестивали и биеналета;
– изложби, рецитали, балове, карнавали и ревюта;
– рождени и именни дни, сватбени тържества и церемонии;
– юбилейни и семейни събирания;
– детски и студентски празници;
– посещения на атракционни заведения;

– кетъринг услуги и весели ритуали;
– организиране на закуски, обеди и вечери от съответната кухня;
– настаняване и транспортиране на гостите;
– озвучаване, декорация, създаване на подходяща атмосфера;
– резервации за хотели и ресторанти;
– медицинско обслужване;
– ангажимент за фото- и видеофилмиране.

Всичко това, с което ще се заеме агенция за организиране на тържества „La Festa Lux”, ще спести Вашето ценно време и разходи. Доверете се, а „La Festa Lux” ще Ви предложи най-доброто.

Можете да откриете „La Festa Lux” на адрес:

ул. „Петко Д. Петков” 10, ет. 3,

телефон за връзка: 0898 298080; 0878 708313

E-mail: anelia.donkova@abv.bg; lafestablgrad@mail.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *