Агнешко с лук и картофи

Необходими продукти:
2-2.5 кг агнешко
4-5 връзки пресен лук
100 г масло
сол
1 връзка магданоз
300 мл бяло вино
черен пипер
девисил
джоджен
2 кг пресни картофи
1 ч. чаша вода
Начин на приготвяне:

Агнешкото се почиства и осолява. Правят се разрези, в които се слагат парченца масло.

Останалото масло се слага под и около месото. Заливаме с бялото вино и водата.

Прибавят се картофите, пресния лук и магданоз и всичко се разбърква добре.

Подправяме с черен пипер, джоджен и девисил на вкус. Покрива се с фолио и се пече около 2-2.5 часа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *