Агресивен психопат вилнее и плаши хората

Агресивен психопат вилнее и плаши хората в Пазарджик. Само за последната седмица десетки са пострадал от безумното му поведение. Способен е да нападне човек за шише кола или сладолед. Първо си иска без пари, а като не му дадат, крещи, заплашва, налита на бой.

Преди дни почти се сбил с продавачка на павилион и накрая си взел безалкохолно без пари. Момичето е толкова изплашено, че се готви да напуска. Според нейни колеги, тогава е подаден сигнал на 112, но полиция така и не дошла на място.

Други потърпевши разказват, че той краде и велосипеди. Не за продаване, а за да се повози от едно място на друго и ги захвърля. В края на миналата седмица откраднал лична чанта на общински работник, отишъл да чисти фонтана на централния площад Тортата. Някои твърдят, че са го виждали с нож в ръка да заплашва някого, съобщава Дарик.

Най-странното е, че винаги се движи само по гащета – или бельо, или бански, и бос. В този вид е забелязван и по оживени градски улици и булеварди насред шосето и неведнъж е стряскал шофьори.
Граждани са убедени, че полицията много добре познава опасния мъж. Много пъти бил прибиран, но го пускали, защото не можело да го държат в ареста, а в психиатрията не го искали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *