Агресивна жена сътвори истински екшън, направи нещо ужасно с компанията си по маса

Млада врачанка е проявила непредизвикана агресия и нападнала компанията си по маса. Инцидентът е станал преди минути в блок „Май“ 4 в областния град.

Около обед 27-годишната В.С., заедно с гаджето си, дошла на гости на приятелка в блока. В апартамента на 4-тия етаж ги очаквала стопанката и нейния приятел. Компанията седнала на маса и започнала да се забавлява.

Малко по-късно към тях се присъединил и 74-годишният съсед бай Георги. Всичко вървяло нормално до момента, когато В.С. станала агресивна и нападнала гаджето си. След като го пребила, тя подкарала на бой и домакините, пише bulnews.bg. Когато дошъл редът на бай Георги, той извадил нож, за да се защити и това спряло устрема на побеснялата жена.

Стопанката на апартамента успяла да се обади на тел. 112 и скоро на адреса пристигнали патрулка и линейка. Оказало се, че приятелят на побойничката се нуждае от медицинска помощ и затова е закаран в спешното. При излизането от входа на блока В.С. счупила с удар стъклото на външната врата. Веднага след излизането си навън, тя била арестувана и закарана в районното. Съседи разказаха, че подобни сеири не се случват за първи път. Повече информация за скандала се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *