“Агромах” става “Грома Холд”

След повече от 23 години история зад гърба си и над 300 изпълнени проекта, “Агромах” взе решение да се ребрандира и да смени името си.

Считано от 04.10.2018 г. новото юридическо име на компанията е „Грома Холд“ ЕООД. Променя се и логото, чиято нова визия символизира абстрактно изображение на „грома” – древен римски геодезически инструмент, използван за полагане и трасиране на прави линии  и ъгли при строителството на пътища. Всички останали обстоятелства остават непроменени.

Причината за промяната на името се корени в историята на компанията и нейният първообраз.  През далечната 1995 г. “Агромах” е създадена с основен и единствен предмет на дейност – обработка на земеделски земи и агрокултури. С течение на времето дейността на компанията значително се измества докато окончателно не спира да се занимава с проекти в агросектора. Инфраструктурното строителство става приоритет за компанията и тя започва да се развива основно в тази сфера.

„Видно от името, “Агромах” е създадена с фокус върху земеделския сектор. Много отдавна нещата не стоят по този начин. Към днешна дата нашият бизнес е свързан основно с инфраструктурно строителство и благодарение на многото усилия, които сме направили в компанията, успяваме да бъдем в строителния сектор. “Грома Холд” ще продължи да се развива и ще се стреми към качествено изпълнениe на възложените и проекти. За потенциалните ни чуждестранни партньори старото име е също подвеждащо, насочвайки ги към агросектора, което също е една от причините да предприемем цялостно ребрандиране”, коментират от ръководството на дружеството.

Към момента “Грома Холд” изпълнява самостоятелно и в обединение проекти в страната и чужбина.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *