Адвокатът на Явор Бахаров пледира за условна присъда, актьорът в съдебната зала: Ще загърбя стария си живот, ще тръгна по нов по-светъл път

В Окръжен съд-Благоевград приключи делото срещу актьора Явор Бахаров, който е подсъдим за шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

Пред окръжните съдии Бахаров заяви, че е допуснал голяма грешка, опасна за обществото и за самия него.
“През тези 18 месеца преживях лични и обществени катаклизми, заради които преосмислих държанието и светогледа си, ще загърбя стария си живот и ще тръгна по нов по-светъл път, с помощта на колеги актьори и приятелката ми”, заяви актьорът в съдебната зала.

Адвокатът на Бахаров пледира за условна присъда, понеже е бил реабилитиран и е изплатил глобата си по предишно наказание, наложено от Бургаския съд.

Председателят на съдебния състав съдия Росица Бекова заяви, че ще се произнесе по делото в законовия срок.

Припомняме, че Явор Бахаров беше заловен да шофира пиян и дрогиран в Банско в началото на 2020 г. Тогава пътни полицаи забелязали, че автомобилът му се движи, криволичейки по пътното платно със свалени прозорци и силна музика. След няколко поредни отлагания на делото, на 23 октомври 2020 г., след 7-часово заседание, съдът в Разлог прецени, че Бахаров е виновен. Той получи ефективна присъда от 1 година, която да изтърпи при лек режим. Актьорът загуби шофьорската си книжка за година и половина, наложена му бе и глоба в размер на 500 лева. Присъдата бе обжалвана пред Окръжен съд.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *