Адвокатска дъщеря от Сандански получи годежен пръстен на рождения си ден

Навръх 21-ия си рожден ден по-малката дъщеря на санданския адвокат Янка Толькова – Кристина, бе изненадана от любимия Костадин с годежен пръстен. Красивата русокоса санданчанка, без да се двоуми, изкрещяла заветното “да”.

Гордата майка сподели радостната вест във Фейсбук, като написа: „Днес рожденият ден на дъщеря ми се превърна в нейния първи семеен празник. Кристина и Костадин, нека да бъде честит пътят, по който ще вървите! Благословен да е домът Ви, който ще градите! Здрави и умни да са децата Ви, които ще отгледате! Винаги да са чисти мислите Ви един към друг! Пазете откровеността, уважението и приятелството между Вас! Пазете любовта си и пламъка на страстта! Казвайте си всеки ден “Обичам те”, защото това са вълшебни думи, които трият всяка лоша мисъл или бликнала сълза. Ценете моментите, в които сте заедно. Дръжте се ръка за ръка! Подкрепяйте се и си помагайте, защото животът не се измерва с богатство и пари, нито с брой вдишвания, а с моменти като този, които спират дъха Ви. Бъдете истински щастливи, а ние – Вашите родители, винаги ще Ви подкрепяме. ЧЕСТИТО, мили деца! Обичаме Ви!”.

Стотици лайкове и коментари заляха новината в социалната мрежа с пожелания за щастлив семеен живот на младото семейство.

Сестрата на Криси – Славина, която следва примера на мама и учи право, запечата страхотна фотосесия с любимата си сестричка, а бащата Митко се стараеше снимките да са перфектни.

ХРИСТО МАРИНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *