Топ теми

Адвокат А. Анева стана зам. председател на МИР, д-р А. Баракова представя Югозапада в националния съвет

Благоевградският адвокат и общински съветник Албина Анева бе избрана за заместник-председател на партия МИР. Анева ще отговаря за ресор местно самоуправление.

Това стана на първото заседание на новоизбрания Национален съвет, което се проведе след партийния конгрес в неделя. Начело на партията остава Симеон Славчев, а другите двама заместник-председатели са  Георги Кардашев и Владислав Милев. Ивайло Манджуков става секретар по международна дейност, а Георги Славчев – говорител. Всеки от останалите 9-има членове на Изпълнителното бюро поема различни ресори. В 20-членния Национален съвет представител от Благоевград е д-р Антоанета Баракова от болница ПУЛС.

А. Баракова

МИР си поставя за цел да стане парламентарно представена партия още на следващите парламентарни избори, обяви пред членовете на конгреса С. Славчев. Идеята на партийното ръководство е по всяка една от предлаганите теми, политики и решения да бъде инициирано широко обществено обсъждане с участието на политически партии, граждански и неправителствени организации, и всички заинтересовани страни.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. бай Курти

    Ако има партия ВОЙНА, тази и там ще се набута, само и само да стане дУпетатка, ама ядец! А на докторката мога да и го подам с кеф…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *