ЧРД на адвокат Искра Немчева! Юристката: Изпълних най-важните неща в живота

С широка усмивка и кутия бонбони влетя вчера в Съдебната палата в Благоевград адвокатката Искра Немчева. Поводът за прекрасното й настроение беше рожденият й ден, за който почерпи  колеги и приятели край коледната елха, която краси фоайето на съда. Рожденичката получи многобройни пожелания за здраве и късмет от колегите си, които засвидетелстваха уважение към един от доайените на адвокатската колегия в Пиринско.

„На днешната дата са се родили Марк Твен, Уинстър Чърчил и аз”, отбеляза с чувство за хумор адвокат Немчева и добави: „В живота е най-важно да изпълниш Божията повеля – да отгледаш дете, да съградиш дом и да посадиш поне едно дърво. Аз я изпълних”.

Искра Немчева е на голяма почит сред колегите си, които я ценят заради изостреното чувство за справедливост и бунтарски дух, генетично заложени от нейния род от Егейска Македония. Заради безспорните и професионални качества неслучайно три пъти е  избирана за председател на Адвокатския съвет на колегията, на която продължава да бъде стожер и до днес.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *