Адвокат Марковски разкри какво очаква кървавия убиец Викторио!

Има много психология в мозъка на убиеца, в изследванията, в практиката, която определя истината, най характерното качество на убиеца е наглостта. това е качество на всеки, който прави престъпление. Убиецът е най-големия крадец, защото той краде живота на хората, каза пред БНТ адвокат Марин Марковски.

Според него двойният убиец на жена и дете Викторио Александров е наглец, за да поиска домашен арест.

Практиката ми налага да контактувам с убийци, илюзия е това, че убиец съжалява и се разкайва.

Когато наглецът започне да търпи присъдата, той гледа само да му е добре в килията. Убийците не се разкайват. Най-лошото е, че на убийците не им е изписано на челото, че са такива. Те са като нас.

В думите на Викторио не може да откриете причината, няма мотив да го направи. Тук няма мотив, каза Марковски. Причините за престъпленията са много. Те не са неотстраними и затова статистиката в Швеция убийствата на 1000 човека е много по-различна от тази на България. Нисък стандарт на живот, липса на образование, липса на човешка култура, липса на духовни интереси, липса на религиозно-християнско възпитание, каза Марковски. Законът е калпав, ще осъдят Викторио на 30 г., съдът няма да може да му даде доживотен затвор, заяви адвокат Марковски.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *