Адвокат си поръча питие в заведение край Моста на влюбените, започна да крещи, НАЛОЖИ СЕ спешно да викат линейка

Адвокат Янчо Караджов е приет по спешност в благоевградската болница, след като изпаднал в нестабилно състояние в центъра на Благоевград. Инцидентът с 44-годишния юрист, който е член на Софийска адвокатска колегия, станал вчера около 13.00 часа в заведение до Моста на влюбените в района на градския площад, където той си поръчал питие. Младият мъж изведнъж се почувствал зле. На място е извикан екип на Спешен център – Благоевград.

Адвокатът, който е фен на „Арсенал“, изведнъж започнал да вика за любимия си футболен отбор, събирайки погледите на случайно преминаващи граждани, които станали свидетели на сцената. Предишната вечер лондончани загубиха с 0:3 от „Кристъл Палас“ в мач от английската висша лига. Откаран е в спешно отделение, където състоянието му е стабилизирано, на място са извикани и негови близки.

Янчо Караджов е завършил право, има 18-годишен опит, работил е и в Областна администрация – Благоевград, заемал е ръководен пост и като началник отдел „Общинска собственост и приватизация“ в община Разлог.  От 2003 година е адвокат. Той е известен и като спортист, бивш каратист е.

Още един инцидент вдигна на крака спешните медици по същото време. 60-годишният Йосиф Ю. катастрофира с мотора си в района на пазара. Пострадалият моторист е със счупена ръка и е приет за лечение в ортопедия на благоевградската болница.

ЕКИП „СТРУМА“

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *