Аделина Радева се фука с чанта за фитнес за 250 лв

Аделина Радева няма разходи за такси и градски транспорт, защото колегата й от сутрешния блок на Нова Виктор Николаев я кара навсякъде с автомобила си.

Той всяка делнична сутрин я взима от къщи за работа, а често я вози и от службата към дома. През седмицата я метна и до мола, за до може тя да си купи чанта за фитнес.

След като в понеделник Виктор я остави пред търговския център на „Цариградско шосе”, Аделина проведе кратък телефонен разговор и изпуши една цигара на входа. После влезе през парадната порта и се отправи към магазин за спортни стоки. Там набързо хвърли око на предлаганите да продан артикули, но не си хареса нищо и се насочи към изхода. 2 минути по-късно Аделина вече оглеждаше дрехите и аксесоарите в друг бутик за екипировка. На това място погледът й бе привлечен от марков сак.

Радева помоли продавачката да й разопакова бялата чанта, сложи я на рамо и застана пред огледалото. А щом се хареса, отиде на касата да я плати.

Оказа се, че сакът не е никак евтин – цената му беше 250 лв. Журналистката извади три стотачки, изчака да й върнат ресто и напусна доволна магазина. С това обаче шопингът й в мола не приключи. Водещата се качи и на втория етаж на търговския център, където също посети няколко бутика, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *