Адско кръвопролитие на пътя! Шофьор загина, ранените са много, две жени в критично състояние

Около 00:05 ч. тази нощ по пътя Добрич – Варна, малко преди отбивката за с. Зорница, 40-годишен водач на  „Пежо 406“ внезапно навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещ се в посока Варна автобус „Мерцедес Спринтер“.

Вследствие на ПТП-то водачът на  „Пежо“-то – 40 г., от Добрич, е загинал на място, 42-годишна пътничка на предна дясна седалка в лекия автомобил е настанена в болница, с фрактура на череп, има опасност за живота ѝ. 56-годишния водач на автобус Мерцедес, който също е от Добрич е получил фрактури на таз и десен крак и контузии на глава и гръден кош, настанен е в болница, няма опасност за живота му.

Пострадали са и 4 жени от Добрич, пътнички в автобуса – 50-годишна жена е с фрактури на шиен прешлен, ребра и предмишница, е в болница с опасност за живота. Другите три пътнички – 67-годишна жена, която е получила фрактура на таз и контузия на глава; 49-годишна жена, която е с контузии на гръден кош, коляно и глава и 59-годишна жена, която е с контузии на глава, гръден кош и поясна област, са настанени в болница, няма опасност за живота им. Образувано е досъдебно производство.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *