HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

АД ПО ПЪТИЩАТА НА ПИРИНСКО! Шофьорите не се спират пред нищо, газят наред

На 13.04.2017 г. около 13:30 часа на пътя между Гоце Делчев и местността „Разсадника“, товарен автомобил “Скания“ с 47-годишен водач от гр.Враца, завивайки на дясно от крайпътен банкет, не пропуска и удря лек автомобил „Фиат Пунто“ с 20-годишна водачка от гр.Доспат, който се е движел по път с предимство. В резултат на инцидента са пострадали, пътуващите в лекия автомобил „Фиат Пунто“: 20-годишна жена от с.Змеица, която е с комоцио и е настанена за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев и 13-годишно момиче от с.Змеица, което е с разкъсно-контузна рана в областта на главата и контузия на глезена и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.

Около 17:10 часа в района на ул.“Баненска буна“ в с.Баня, Разложко, 10-годишен велосипедист от с.Баня, движейки се в посока път II-84 навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в предната лява  част на лек автомобил „Фолксваген Каравел“. С охлузвания в областта на лицето и контузия на лявото коляно е пострадало 10-годишното момче, което е настанено за наблюдение в МБАЛ-Разлог.

На 14.04.2017г. около 18:40 часа в района на кръстовище, образувано от ул.“Свобода“ и ул.“България“ в гр.Сандански, лек автомобил „Шкода Фабия“ с 34-годишен водач от гр.Сандански, не пропуска и блъска 61-годишен мъж от гр.Сандански, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. С натъртвания в областта на ребрата е пострадал пешеходецът.

На 16.04.2017г. около 07:30 часа на път II-19 между Гоце Делчев и Банско, лек автомобил „Алфа Ромео“ с 55-годишен водач от с.Долно Дряново,  движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в дясно от платното за движение  и се блъска в крайпътен скат. С охлузна рана в областта на лицето е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 16.04.2017г. около 15:00 часа в с.Юруково, община Якоруда, лек автомобил „Мерцедес“ с 53-годишен водач от с.Юруково, при маневра на заден ход блъска 8-годишно момче от с.Юруково, което в този момент е карало колело зад автомобила.

Детето е пострадало със счупване на таза и без опасност за живота, като е транспортирано за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ –гр.София.

На 16.04.2017г. около 21:55 часа на бул.“Д.Солунски“ в Благоевград, лек автомобил „Опел Корса“ с 26-годишен водач от с.Търнак, община Бяла Слатина, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се блъска в потеглящ лек автомобил „Хонда Сивик“. С подкожен хематом в областта на главата и без опасност за живота е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Корса“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *