Аква парк – Благоевград стартира новия сезон на 1 юни с много изненади за Деня на детето

Аква парк – Благоевград отваря врати в петък, 1 юни. По традиция за празника на детето е предвидена богата програма с много изненади. Ще бъде обявен и конкурс за изработване на лого за международен карнавал „Здравей, лято!”, който ще се проведе през юни 2019 г. Комплексът е единственият по рода си воден атракцион в Югозападна България. На територията му са разположени басейн с олимпийски размери, басейн с изкуствени вълни, водна пързалка, тип „ролба”, екстремна „камикадзе”, както и тройна пързалка.

За сезон Лято 2018 управата на комплекс Аква парк е предвидила цена на вход от 5 лв. за деца и 7 лв. за възрастни през седмицата, включващ шезлонг и чадър и ползване на водните атракциони, като продължение на тенденцията да предлага услуги на цени, достъпни за всички.

Този сезон основният акцент ще бъде към децата. Водните атракции ще работят с удължено време през цялата седмица. През уикендите аниматори с интересна и разнообразна програма ще забавляват най-важните гости – децата.

Интересна част от предлаганите забавления са диджей и тематични партита, организирани през уикендите.

Помислено е и за място, където гостите да утолят жаждата си в горещите летни дни. Два мокри бара предлагат разнообразие от разхладителни напитки и коктейли. За да бъде престоят Ви завършен, ресторантът към комплекса ще обслужва единствено посетители на Аква парка за едно по-качествено обслужване. С капацитет от 90 места ресторантът е подходящ и за организиране на частни празненства и събития.

Персоналът се грижи за безупречно чистата вода във водните басейни. Това е възможно благодарение на най-модерни технологии за пречистване, използвани в Аква парк – Благоевград.

 

Атракционен воден парк с десетки забавления – това е Аква парк – Благоевград! Тук ще откриете забавления за Вас и Вашето  семейство, наслаждавайки се на съчетанието от атракции, вода и свеж въздух, най-доброто за Вашето здраве!

Заповядайте в Аква парк – Благоевград за сезон Лято 2018. Прекарайте горещите летни дни в забава и прохлада!!!

 За контакти: тел. 073 881 880

                                                      

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *