Ако ви изневеряват, ще го направят и по Великден

Великденските празници няма да спрат кръшкачите да изневеряват – според сайта за извънбрачни запознанства „Виктория Милан“ 90% от потребителите му от мъжки пол ще продължат и тогава да мамят половинките си, пише британският в. “Метро”.
При дамите, ползващи сайта, този процент е по-малък, но е доста впечатляващ – 50,4%. В анкетата на портала са взели участие 4000 души от 22 страни от Америка и Европа.
46% от мъжете и 36% от жените, готови да изневеряват по време на празниците, оправдават намеренията си с факта, че не са религиозни и не считат постъпката си за грях. 26% от потребителките на сайта си дали обет да не изневеряват на половинките си в този период, защото било редно през тези дни да се посветят на семейството, а не на извънбрачните връзки.
Що се отнася до мъжете, 3,9% от тях се съгласили, че семейните ценности са важни, но това нямало да им попречи да търсят чужда ласка. 17% от респондентите от мъжки пол доверили, че ще продължат да се срещат извънбрачно с любовниците си в празничните дни, за да ги зарадват.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *