Ако ви хващат „лоши очи“, задължително трябва да знаете тези ритуали против уроки!

Урочасването е като болест, лекарствата, за която обаче няма как да намерите в аптеките. Уроките може да преборите с редица ритуали и ще ви запознаем с някои от тях.

Смята се, че урочасването, за разлика от магиите, се неутрализират с времето, но поради чувството за общо неблагоразположение, сякаш човек е болен, мнозина търсят начини как да се „излекуват“ от уроките.

Водата от край време се смята, че има магическо действие. Дори само един студен душ е в състояние да измие уроките от вас.

Комбинацията от вода и огън също е изпитано средство за премахване на магии и уроки. Ако имате съмнения, че сте урочасани, напълнете чаша с вода, запалете три клечки кибрит, с всяка от тях „нарисувайте“ кръст във въздуха и ги пуснете горящи във водата една след друга. Ако две или всички от клечките се кръстосат във водата, значи уроките са доста силни. С водата се измиват дръжките на входната врата и вътрешните врати, както и челото на урочасания, след което водата, заедно с клечките се изхвърля в тоалетната, а чашата се измива много добре.

Ритуали против уроки

Друг метод за премахване на уроки е да сложите съд (купа например) под касата на една от вратите у дома. Вземете чиста метла и чаша с вода, след което изсипете водата в купата, така че да премине през метлата. Със събраната вода измийте очите, лицето и ръцете на урочасания.

Същото може да се направи и без метла, като от един съд водата се изсипе в друг, като струята трябва да премине през дръжката на някоя от вратите у дома.

Измиването на урочасания със светена вода и разпръскването й във дома също е често практикувано при уроки.

Ритуали против уроки

Молитвата на Св. Киприян (т.нар. Киприянова молитва) е силен лек срещу уроки. Дори само да си я носите принтирана на лист в портфейла се смята, че е ефикасно средство за предпазване от уроки.

Ако на гости ви е бил човек, който смятате, че може да е урочасал вас или някой от семейството ви, използвайте тамян за пречистване. Смята се, че тамянът също е силно средство срещу премахване на уроки.

Друг начин за избавяне от уроки е да вземете парче каменна сол, с която прекръствате урочасания и изричате на глас всички уроки да изчезнат.

При бебета и малки деца пък майката трябва да лизне три пъти челото на детето от веждите към косата, отново изричайки своеобразна молитва за избавяне на детето от уроките.

Важно е само, когато извършвате ритуали срещу урочасване, да не казвате уроките да се върнат при този, от когото са дошли (а само да се махнат от вас или от този, който е урочасан), защото се смята, че те отново ще се върнат при вас.

Ритуали против уроки

Ако сте имали среща с човек, който смятате, че може да ви е погледнал с лоши очи и да ви е урочасал, плюйте три пъти откъм лявото си рамо. Смята се, че така ще изплюете злото от вас.

А вие какви ритуали за премахване на уроки знаете? Споделете с нас в коментарите по-долу.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *