Ако имате тези числа в телефонния номер, ще ви донесат пари

Последната цифра от телефонния номер може да повлияе на човека и на неговата съдба, убедени са нумеролозите. Тази цифра може да бъде свързана с късмета и успеха.

Ето и значението на всяко едно от числата:

Нулата осигурява защита от завистливи хора.

Единицата дава увереност и насърчава движението напред. Това чувство върви заедно с вас през целия ви живота. Единицата подтиква човека към лидерство, дарява го със смелост.

Двойката означава енергия, сила. Ако тя присъства в края на вашия телефонен номер, значи сте изпълнени с енергия. Понякога може да ви се струва, че сте много по-активни през нощта. И това не е случайно, тъй като двойката се управлява от Луната.

Тройката помага за генерирането на идеи, което е изключително важно за хората с творчески заложби. Ако в момента си нямате половинка, тройката ще активира цялата енергия в тази посока.

Четворката осигуряват здраве и стабилност. Получавайки нов номер с тази цифра в края, ако е бил болен, човек се оправя и усеща прилив на сили. Някоя област от живота се стабилизира, а не е изключено това да стане с всички едновременно. 

Петицата отговаря за комуникацията и помага за изграждането на връзки. И дарява човека с красноречие. Ако телефонният ви номер завършва на 5, вероятно сте забелязали, че ви се налага да общувате много и да си взаимодействате с другите.

Шестицата помага в личния живот. Противоположният пол ще започне да ви обръща внимание по-често. Знакът на Венера олицетворява връзките. Обърнете специално внимание на това в петък, когато е денят на планетата.  

Седмицата е отговорна за късмета и интуицията. Когато се удвои, може дори да се появят суперсили, човек започва да чувства мощна подкрепа и суперподсказки от Вселената. Изглежда, че наблизо винаги има личен ангел хранител.

Числото седем води до личностно израстване, нови знания, развитие във всички области. Ако все още не сте намерили целта в живота си, седмицата ще ви насочи по правилния път.

Осмицата привлича финансите. Тя освобождава място за паричния поток. Ако телефонният ви номер завършва на 8, но постоянно ви липсват финанси, потърсете причините за настоящата ситуация. Осмицата е егрегор на парите, трябва да се използва добре.

Ако телефонният ви номер завършва на 9, хората често искат помощ от вас. Не се страхувайте да помагате на другите, тъй като животът ви е посветен на служенето. Вселената ще ви се отплати подобаващо за това.

Ако продавате нещо, управлявате бизнес, вероятно имате достатъчно клиенти. Обявете открито цената на услугите си, не се притеснявайте да го правите. Продажбите така или иначе ще вървят добре, пише jenata.blitz.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *