Топ теми

Ако искате да вбесите мъжа си, кажете му това

Често мъжете са по-чувствителни и обидчиви, отколкото ги смятаме. Ако не искате да събудите звяра във вашия мъж, най-добре си спестете следните няколко реплики:

„Мъжът на моята приятелка непрестанно й прави изненади!”

Това със сигурност ще предизвика раздразнение във вашата половинка. Мъжете са свикнали да се чувстват като закрилници. Те смятат, че една от мисиите им е да глезят жената до себе си. Ако непрекъснато им напомняте, че друг го прави по-добре от тях, то със сигурност не е във ваша полза. 

Не само, че половинките ви няма да имат желание в бъдеще да ви изненадват, но и няма да се чувстват стойностни във връзката ви.

„Ти си такъв и такъв!”

Защо е нужно непрестанно да изкарвате на показ лошите черти от характера на вашата половинка? Със сигурност и вие не сте перфектни, но едва ли мъжът до вас не пропуска момент да ви го напомни. Дори да сте се подразнили от нещо конкретно, по-добре поговорете нормално и се опитайте да посочите грешките като зрели хора, вместо това да му размахвате пръст пред очите.

“Няма да гледаш мач, защото на мен ми е скучно!”

Фактът, че мъжът ви е предпочел да гледа любимия си футболен отбор у дома, докато вие сте някъде наоколо, говори достатъчно за привързаността му към вас самите. Много е лесно да се събере с компания в някой бар, да пие бири и да говори за мъжки неща. 

Приемете, че футболът кара мъжете да се чувстват добре, разтоварва ги, помага им да се избавят от стреса. Не му забранявайте удоволствията така, както той не забранява на вас да се виждате с приятелки, да ядете сладолед и да си купувате нови дрехи.

„Майка ти е такава…!”

Никой мъж не обича жената до него да говори с лошо за човека, който му е дал живот, отгледал го е и го е възпитал. В крайна сметка, ако вие не уважавате майката на половинката си, демонстрирате явно неуважение и към самия него. Контролирайте се и бъдете сдържани. Дори нещо да не ви харесва, не бързайте да изричате на глас онова, което мислите. Това единствено може да вбеси вашия партньор!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *