Ако мъжът ви казва тези неща, все някога ще ви изневери

Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана или неоправдана изневяра е въпрос на гледна точка. Когато сме във връзка, държим да има лоялност, което означава да не бъдем мамени от партньора си. Невинаги се случва, но винаги има някои предупредителни знаци, които не бива да подминаваме, като следващите реплики.

„Ако ти изневеря, какво ще направиш?“
Ако партньорът ви зададе този въпрос, то имате връзка с „хипотетик“, чиито хипотетични въпроси не бива да приемате за нещо безобидно. Те могат да подсказват, че той се е замислял върху това да предаде доверието ви или дори може би го прави.

„Съжалявам, че не ти писах/не ти се обадих цял ден. Бях много зает.“
Дали? Отнема само секунди, за да се свържем с любимия човек и да му кажем, че имаме натоварен ден, но да го чуем как е. Помислете върху това колко често той „е зает“ и не ви връща обажданията, когато вие го потърсите.

„Вероятно има своите причини да ѝ изневерява.“
Разговаряте с партньора си и споменавате любовни драми на колежка, приятелка, позната, която е жертва на изневяра на своята половинка. Ако той реагира по този начин, означава, че за него изневярата е нещо приемливо.

„Имам чувството, че вече не ме оценяваш истински.“
Това е нещо, върху което трябва да се замислите. Когато партньорът ви изрази липса на внимание от ваша страна, то той рано или късно ще я потърси на друго място. Подобни реплики подсказват за активно търсене на комплименти, приятна компания, повдигане на егото.

„Защо ме разпитваш къде съм бил?“
В една здрава връзка, прозрачността и честността между партньорите са от съществено значение. Когато той премълчава къде ще ходи, къде е бил, с кого се среща, това поставя под въпрос неговата лоялност.

„Защо не можеш да бъдеш като приятелката/жената на…?“
Всякакъв вид сравнение с друг човек ще бъде лош знак и е абсолютно вредно за една връзка. Ако често половинката ви намеква, че не сте достойна за него, кара ви да се чувствате по-малко значима, много е вероятно да ви изневерява.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *