Ако мъжът е по-суетен от жената, стойте надалеч!

Няма нищо лошо в това мъжът да си обръща внимание. За никоя жена не е приятен мъж, който се е запуснал и отдавна е спрял да се грижи за себе си, но златната среда е най-важна. Защото и другата крайност може да бъде обезпокоителна и отблъскваща.

Само си представете как мъжът до вас се гледа постоянно в огледалото, грижи се за външния си вид повече, отколкото за колата примерно. Помага ви в кухнята, но облечен с костюм и с повишено внимание към всеки детайл… но не кулинарен, а моден: суетен е дотолкова, че е готов да изпадне в нервна криза, ако се изцапа с брашно или си нарани пръстите например.

Не звучи никак привлекателно, нали?

Когато попитат жените как си представят идеалния мъж, обикновено отговарят: добър, мил, с чувство за хумор. Само че едно от най-важните качества, които пропускат да споменат, е да си тежи на мястото, да бъде стабилен и надежден, трудолюбив и целеустремен, усърден и заслужаващ уважение.

Ако един мъж се грижи основно за външния си вид, внимава да не си развали прическата или да не си изцапа новата риза, докато носи торбите от пазар, едва ли е най-подходящият избор за семеен тип човек. Мъжът, който има потенциала да бъде отдаден съпруг и баща, не се страхува да се изцапа и да пренебрегне себе си. Напротив – стреми се да бъде опората за близките си, стълбата, по която да се изкачат хората, които обича. Той ще бъде готов да забрави себе си, за да подаде ръка на семейството.obekti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *