Ако не можете да направите това упражнение със затворени очи, имате жесток проблем

Лесната, но ефективна тренировка, която произхожда от Китай – Ин ай Ди Лий, може да им положително влияние върху следващите няколко десетилетия от живота ви.Както и други понятия от китайския език, и това има ярко значение: „Златен петел стои на един крак!“Много бойни умения използват това упражнение за челна и странична атака.

Упражнението допълнително се усложнява, тъй като трябва да се извърши със затворени очи. Ако сте около 40-те години и не можете да поддържате баланс със затворени очи повече от 10 секунди, това значи, че имате тяло на 60-годишен.

Загубата на баланс показва, че е нарушена енергийната връзка между нашите вътрешни органи и че нашата биологична възраст е по-голяма от реалната, т.е. организмът е по-стар от реалните ни години.Ин ай ду Лий засилва тази енергийна свързаност и забавя стареенето. Тази терапия за здравеняма да ви струва нищо и не боли. Просто трябва да отделите две минути на ден и да правите упражнението редовно.
Ето го и упражнението:В изправено положение, с допрени един до друг крака, изправен гръб и леко изтегнат врат, дишайте и издишайте 2-3 пъти и след това повдигнете единия крак. Не трябва да вдигате крака високо и не се отчайвате веднага, ако загубите равновесие, с течение на времето ще станете по-уверени.webnovinar.com

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *