HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ако не можете да спрете да мислите дали сте изключили ютията, прочетете този трик!

Ако сте от онези хора, които не могат да спрат да мислят за това, дали са изключили печката, след като са излезли от дома си, е време да спрете да се мъчите – решението е по-лесно, отколкото си мислите.

Въпреки че днес има различни мобилни приложения, оптимизация и автоматизация, решението се крие в една обикновена снимка.

Преди да отпътувате за почивка, вземете Вашия смартфон в ръка и снимайте всички устройства, за които най-често се чудите дали сте изключили. Уверете се, че добре се виждат цифрите на снимката, за да не се стигне до объркване, когато на половината път ще се запитате дали сте изключили ютията.

С оглед на това, че последните няколко часа преди заминаването на почивка се различават от ежедневните Ви дейности, важните неща лесно се забравят.

В тези моменти излизаме от рутината, а правилото “ключове, портфейл, телефон” вече не важи. Всичко е различно, от дрехите, които носим до нещата, които държим в ръце, така че впрочем е трудно да си спомним, дали сме затворили прозореца, изключили ютията и други подобни.

Тези, които са опитвали този трик твърдят, че след като са започнали да снимат устройствата преди да заминат за пътуване, не се притесняват повече за нищо – може би защото снимането е станало част от тяхната нова рутина или може би защото мозъка им помни каква е била картината преди заминаването.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *