Ако нямате гадже, погледнете екрана на телефона си

Ако сте незадомени и ви е трудно да си намерите партньор, вина за това може би има напуканият екран на вашия смартфон, пише в. “Метро”, цитиран от БТА.

Според проучване, направено от сайт за запознанства, повечето хора имат изключително отрицателно отношение към притежателите на мобилни устройства с надраскани или напукани екрани, на които някои от нещата не се четат.

Представителите на бейби бума и генерацията, родена през 80-те години на миналия век, били особено придирчиви в това отношение. Жените били по-критични от мъжете спрямо собствениците, занемарили своя тъчскрийн. Те бягали като дявол от тамян при възможност за установяване на връзка с такъв човек.

75% от интервюираните считали за секси човек да отговори на позвъняване по GSM по време на първа среща. 58% от търсещите запознанства не намирали за изискано да оставяш смартфона си с екрана нагоре на масата. 53% от анкетираните дами доверили, че са получавали изображение на мъжки полов орган на мобилното си устройство, без да са го пожелавали.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *