Ако срещнете водно конче, Вселената иска да ви подскаже нещо

Вселената иска да ви подскаже нещо. Това са малки Духове, чрез които самата Природа общува с вас. Когато видите водно конче, помислете за факта, че всички сме част от цялото, това не е тук и сега, а е Вечността. Помнете, че докато живеем, трябва да се наслаждаваме на всеки миг, да сме в хармония със света и със себе си.

Станете част от Вселената, повярвайте, че не сте сами, но постоянно сте в тясна връзка с всичко, което е на Земята и на Небето. Магията на единството със Света е това, което ни дава водното конче. Увереност, че не сме сами, че сме обичани, ценени и обгрижвани.

Това е момент на всеобща мъдрост и спокойствие. Това е вид благословия, „благо“ за вашите начинания, „зелена светлина“ за вашите мечти. Водното конче е под управлението на Уран – планета на неочакваното. Така че може да ви връхлети неочаквана радост, успех.

Водните кончета и пеперудите са символ на спасението на душата, символ на лекота, изящество, лекомислие, бързина. Водното конче олицетворява като пеперудата безсмъртието, прераждането, което се отнася и за нашите чувства – способността им да се възстановяват.

Срещата с водното конче е напомняне за силата на природата и че където и да отидем, тя винаги ще ни заобикаля. Това също е знак, че ви е изпратена силата и мъдростта,от които се нуждаете в момента./tribune.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *