Активисти на “Има такъв народ” дариха кръв и заявиха: Подкрепяме категорично Илко Стоянов за кмет на Благоевград!

Членове на ПП “Има такъв народ” в Благоевград извършиха пореден хуманен и доброволен акт на милосърдие и човешка солидарност. Активисти на набиращата все по-голяма популярност сред българите партия дариха кръв в отделението по трансфузионна хематология в областния център на Пиринско.
“С тази наша акция искаме да кажем на хората, че е много важно да бъдем съпричастни към болката и нуждата на другите. Даряването на кръв спасява живот, затова го правим доброволно и безвъзмездно. Милиони по света дължат своя живот на хора, които никога не са срещали – хора, които са дарили кръвта си по своя воля”, сподели Станислав Богдански, който бе един от дарилите кръв в Благоевград.
Той и останалите симпатизанти на “Има такъв народ” дадоха и своята категорична подкрепа за кандидат-кмета на Благоевград Илко Стоянов, който е и областен лидер на партията. Те са категорични, че той е точният човек, който може да рестартира общината и да даде нови хоризонти за развитие на града и селата. “Вярваме в него, защото за него най-важни са справедливостта, прозрачността и почтеността. Със своя екип от експерти е изготвил амбициозна и дългосрочна програма, с която да осигури по-добър живот на благоевградчани и просперитет на Благоевград. Убедени сме, че нашият избор за кмет ще е изборът и на повечето избиратели, тъй като Илко Стоянов е доказал се професионалист, който има нужния опит да управлява и да поведе напред общината”, заявиха участниците в акцията по кръводаряване.


Инициативата на ПП “Има такъв народ” се осъществи със съдействието на старши ординатора на отделението по трансфузионна хематология д-р Валентин Кормев, който също е член на партията. Всички участници в благородната акция изразиха своята увереност, че Илко Стоянов ще бъде кмет на Благоевград, а ПП “Има такъв народ” ще е първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *