Актрисата Джейми Лий Къртис: С баща ми се дрогирахме заедно

Актрисата Джейми Лий Къртис разкри в интервю, че редовно се дрогирала заедно известния актьор Тони Къртис.

„Знаех, че баща ми има проблеми като моите, затова споделяхме наркотиците. Имаше моменти, когато бях единственото дете, което искаше да говори с него. Имах 6 братя и сестри, а сега имам петима. Брат ми Никола почина от предозиране с хероин, когато беше само на 21“, разказва актрисата.

Джейми споделяла кокаин с баща си. „Това беше единственият път, когато вземах кокаин и го правехме заедно известно време. Той беше чист за определено време, опитваше се да се откаже около три години“, казва Джейми.

През 2010 г. Тони почина от инфаркт на 85-годишна възраст, а Джейми беше на обезболяващи почти 10 години.

„Постоянно вземах дрога, крадях, лъжех. Никой не знаеше. Никой“, признава Джейми.

Едва през февруари 1999 г., когато за първи път подава молба за развод, тя признава на съпруга си Кристофър Гостън, за когото бе омъжена 33 години.

„Реших да прекъсна този цикъл, който разруши живота на поколения от моето семейство. Това да остана чиста беше най-голямото постижение в живота ми. По-голямо от това да си намеря съпруг, по-голямо от това да имам две деца, по-голямо от всякакъв бизнес успех. По-голямо от всичко“, казва актрисата, която е чиста през последните 20 години, но все още посещава срещи за лечение на зависими.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *