Актьорът В. Плачков, изиграл Левски, е втори в листата на БСП в Кюстендил, „Позитано” 20 постави на последното, 8-мо място острието на социалистите в Дупница д-р П. Дангов

Актьор, банкер и ветеринар са в новата листа на БСП в Кюстендилска област за предстоящия вот на 1 юли. Вчера стана ясно кои са одобрените от националното ръководство на БСП.

Първан Дангов

Екскметът на Дупница д-р Първан Дангов отново се нареди на опашката – на 8-мо място, и то след като в последния момент от националното ръководство го включиха.

Както “Струма” писа, на предишните избори д-р Първан Дангов също беше поставен на осма позиция, която беше определена за лице от гражданската квота.

Актьорът Веселин Плачков, изиграл ролята на Дякона във филм за Васил Левски, е на второ място от квотата на коалиционния партньор на БСП – АБВ.

Водач на листата е областният лидер на БСП в Кюстендилска област, банкерът Бойко Клечков.

На трета позиция е дупничанката Габриела Златанчева – областен и общински лидер на младежите от БСП.

Четвърта е социалистка с корени от Сапарева баня – Гергана Кьосева. Тя е секретар на партийната организация в Бояна. Гергана Кьосева е потомствен социалист. Майка й Мариана Адвокатска е била общински съветник от БСП в ОбС – Сапарева баня.

Кюстендилката Десислава Разсолкова е на пето място.

В листата има и представител на община Кочериново – Йорданка Бозовайска, която е на шеста позиция.

Лили Стоилова от Дупница е на предпоследното, 7-мо място.

ЙОРДАНКА ПОПОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *