Актьорът Ивайло Захариев подари пълен релакс в Сапарева баня на годеницата си за рождения й ден

Актьорът Ивайло Захариев изненада годеницата си Станислава Славчева със специален подарък за рождения й ден. Влюбените гълъбчета избягаха на романтична ваканция до Сапарева баня. Това стана ясно от публикациите на актьора в социалните мрежи. 

“Пълен релакс на 35-ия ми рожден ден! Благодаря ти, Ивайло! Мястото е страхотно”, отвърна рожденичката. Както стана ясно, жената, откраднала сърцето на актьора, е от Асеновград и работи към най-големия доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии в света. Тя е майка на момиченце и е един от създателите на “Бебеносещ календар”, в който се отпечатват снимки на известни родители и техните деца, като средствата от продажбите му отиват за благотворителни каузи, оказал се причина за тяхното запознанство, тъй като през 2018-а Ивайло позира за него с двамата си синове Филип и Дамян.

През септември 2020 г. Ивайло падна на едно коляно, предлагайки брак на Станислава след края на представлението “Поручик Бенц”, поставено в дома на маестра Костадина Петкова в село Пчеларово, пред очите на събралата се публика. Под звука на множество аплодисменти, все още облечен в униформата на капитан Лафарж, той поиска ръката на своята любима, която, останала без глас от силното вълнение, едва успя да прошепне „Да!”.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. поручик Ржевский

    Пълна еснафщина и избиване на комплекси. Кои са тези световнонеизвестни и на кого му дреме къде са се праскали? Пичове, местим го…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *