Акушер-гинеколозите от МБАЛ – Благоевград направиха курбан за здраве на родилките и рожбите им, директорът д-р О. Митев разчупи обредното агне

Курбан за здраве на родилките и техните рожби направи колективът на акушеро-гинекологично отделение на МБАЛ – Благоевград. За осма поредна година навръх Голяма Богородица задружният колектив – лекари, акушерки и помощен персонал, се събра на празнична трапеза. По традиция обредното агне разчупи директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев, който е специалист по акушерство и гинекология с над 30-годишен опит.

Сред присъстващите на курбана бяха доайенът на отделението д-р Лидия Калоянова, началникът на АГО д-р Румяна Костадинова и колегите й д-р Елена Константинова, д-р Здравко Карагогов и млади лекари.

Специални гости на акушерите бяха началникът на реанимация д-р Любомир Димитров, на урология – д-р Петър Узунов, главната сестра на МБАЛ – Благоевград Венета Стефанова…

Акушерките, начело със старшата сестра Камелия Пандалиева, вдигнаха наздравици с пожелания едри и здрави бебета да изплакват в ръцете им и за лични и професионални успехи.

През цялата вечер „валяха” музикални поздрави от признателни пациенти, а медиците извиха кръшни хора и се веселиха от сърце.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *