Топ теми

Акция антидрога в Петрич, има задържани

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

От полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на къща в гр.Петрич, обитавана от 23-годишен мъж. В стая на жилището е намерена и иззета около 1,05 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. 23-годишният мъж от гр.Петрич е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

При извършена в с.Скрът, общ.Петрич, проверка на жилищна сграда, обитавана от 61-годишен мъж от с.Скрът, от полицейски служители на РУ-Петрич, е открита около 0,385 килограма суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. В хода на работата по случая, в прилежащо към сградата дворно място, са намерени около 4 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 0,750 килограма и положена да се суши тревиста маса с общо тегло около 2 килограма. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис.

Около 02:10 часа днес в къща за гости в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на 31-годишен мъж от гр. Сандански у когото е намерено и иззето около 0,94 грама бяло, прахообразно вещество. След направен полеви тест, същото е реагирало положително на хероин.

Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *