Акция антидрога в Югозапада! Има задържани

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев.

Около 07:40 часа на 05.11.2020 г. на бул. „Гоце Делчев“ в гр. Гоце Делчев, от полицейските служители е спрян за проверка лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 24-годишен водач от гр. Гоце Делчев, при която е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества. В хода на работата по случая  е проверен домът на лицето в града, където е намерен и иззет найлонов плик с около 7 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. 24-годишният мъж е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На същата дата е извършена проверка на жилище в с. Огняново, обитавано от 29-годишен от селото, при която е намерено приспособление за пушене, съдържащо около 0,14 грама канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образуван е заявителски материал. Работата по случаите продължава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *