HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Акция антидрога! Масови арести в Югозапада, 7 паднаха в капана

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Благоевград, под надзора на ОП – Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която от полицейски служители на сектор „ПКП“ и РУ-Гоце Делчев  са извършени лични обиски, претърсвания, изземвания и огледи.

В района на автогарата в гр.Гоце Делчев са извършени лични обиски на лица, като у Д.А./21г./ от гр.Гоце Делчев е намерена и иззета около 9,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в носена от него чанта е намерена и иззета около 37,8 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. При извършен личен обиск на П.М./20г./ от гр.Гоце Делчев е намерена и иззета около 10,9 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а при последваща проверка в жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от него е намерена и иззета около 1,56 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.  След извършен личен обиск на Д.В./20г./ от гр.Гоце Делчев е намерена и иззета около 3 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

От полицейските служители са извършени претърсвания и изземвания в частен дом в гр.Гоце Делчев, обитаван от Б.С./23г./ от гр.Гоце Делчев и лек автомобил „Киа  Спортидж“, ползван от него, като в автомобила е намерена и иззета около 2,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в хода на работата по случая,  в местността „Хаман баир“, землище на гр.Гоце Делчев, е намерена укрита около 202,4 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Б.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград и сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград, около 19:30 часа на вчера в местност в района на Кресна /на стария път в посока Симитли /, е извършена проверка на А.А./27г./ от село Сливница, община Кресна и двама мъже на 28 и 33 години от Кресна. В хода на проверката у А.А. е намерена и иззета около 16 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Работата по случаите продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *