Акция дрога в Петрич! Закопчаха двама дилъри, вижте още за арестите

В хода на извършена, около 15:00 часа на 26.11.2018г. в гр.Петрич, проверка на частен дом, обитаван от П.Х./25г./ от гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 2,1 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. П.Х. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицейски служители на РУ-Петрич, на 26.11.2018г. в гр.Петрич, е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от М.Й./27г./ от гр.Петрич, при която е намерена и иззета около 68,9 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Андон Корчев

    Не знам на каква база вие от “Струма” определихте задържаните като “дилъри”, а имам жив интерес да разбера! Като читател пледирам без доказателства да не се опетняват имена на хора, които употребяват марихуана! В Холандия никога няма да те набедят за “дилър” ако имаш 1-2 чепки марихуана, а те също са в Европейския съюз, при тях също е забранено шофирането под въздействие на опияти, но тестовете за установяване наличие на влияещ върху тялото наркотик, които впрочем използваме в България, биват отхвърлени, като властите там се основават на това, че точността им не е акуратна към момента на проверка и показанията не са показателни за възможностите за шофиране на лицето, като за тази дейност при съмнение на водач под въздействие на наркотик бива подложен на задължителен преглед от лице професионалист в областта, който ще установи в какво състояние е лицето и подлежи ли на санкция… Забравих, че сме в България и корупцията е на лице, веднага ще се подкупи това лице-доктор и то не от кого да е, а от тези, които контролират 80% от насажденията с марихуана в Петрич и околия – господата, криещи се зад благочестивата си професия “полицай”, а същевременно някои от тях се изживяват като актьори от сериала “Наркос”, където играят “наркосите”! Видно е за всички, ясно е за всички, а същевременно “респектират” обикновения човечец с куб проверки, тестове, демонстрират свободия дадена им от държавата, чиито заплати плащаме ние, а в интернет пространството медии като вас от “Струма” непрекъснато отчитат дейност, заявяват, че са заловили “дилъри”, “трафиканти”, а те, горките, обикновени ползватели, които работят от 8 до 5 всеки ден без отредените почивни дни, а истинските играчи остават непокътнати! Както пише в статията – РАБОТАТА ПРОДЪЛЖАВА !!!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *