Акция дрога в Пиринско! Арестуваха трима с наркотици, сред тях двама са петричани

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

На 25.07.2019г. около 15:10 часа в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на жилище, обитавано от Г.П./32г./ от гр.Гоце Делчев. Намерено и иззето е около 0,73 грама бяло, прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

На 25.07.2019г. около 02:30 часа в гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на Б.Д./18г./ от гр.Петрич. Намерена и иззета е около 1,05 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На 25.07.2019г. в гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на жилище, обитавано от А.В./33г./ от гр.Петрич. Намерена и иззета е около 2,8 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. А.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *