Акция на полицията в Пиринско, има арестувани

Полицейски служители на ОДМВР-Благоевград проведоха акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

В тухлена постройка, прилежаща към имот в гр.Петрич, обитавана от М.М./27г./ от гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е намерена и иззета около 0,610 килограма суха, зелена маса, която е реагирала положително на канабис.М.М. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В каравана и дървена постройка, находящи се в имот в местността „Песоко“, землище на с.Кърналово, общ.Петрич, обитавани от Я.З./53г./ от с.Кърналово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 87,73грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.  Я.З. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В къща в с.Кърналово, общ.Петрич, обитавана от Г.Т./33г./ от с.Кърналово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 4,5 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Г.Т. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В местността „Краварника“, землище на с.Сугарево, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, са намерени около 115 бр. тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали на канабис с общо тегло около 388 килограма.

В района на ул.“Христо Ботев“ в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на Ф.С./20г./ и С.Ч./18г./ и двамата от гр.Сандански. В хода на проверката у Ф.С. е намерена и иззета около 1,14 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *