HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Албина Анева неочаквано напусна партията на Татяна Дончева

Благоевградският адвокат и общински съветник Албина Анева неочаквано напусна партия „Движение 21” на Татяна Дончева. Вчера благоевградчанката е подала декларация до централата в София, че напуска формацията, в която на първия конгрес през 2015 г. бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет заедно с Янка Петрова, Пламен Марков и Светлозар Златев. Тогава в разширения управителен орган с още 17 души влезе и бизнесменът, собственик на заведение в благоевградския кв. „Струмско”, Георги Корчев. На парламентарните избори през 2014 г. Анева бе водач на листата на „Движение 21” за Благоевградска област.

Известната адвокатка е подала оставка от Изпълнителното бюро, Националния съвет и като член на „Движение 21”. Албина Анева не бе открита за коментар на причините за внезапната й оставка. Според източници на „Струма” мотивите й са несъгласие с действията на централното ръководство.

Татяна Дончева наскоро обяви, че на изборите през март ще участват заедно с АБВ, нещо, което не е било стиковано с местните структури, научи вестник „Струма”.

Преди малко се разбра, че заедно с Албина Анева напуска и цялото областно ръководство напуска „Движение 21”.

СПАС ДРАГАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Духалай

    Голям праз, ще се прилепи към друга маргинална групичка и пак ще краде в ОбС…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *