Благоевградската адвокатка Албина Анева отново сред най-добрите юристи в Националните награди за правосъдие 2019

За трета поредна година благоевградската адвокатка Албина Анева-Томова е сред най-добрите юристи у нас, след като бе сред номинираните в Националните награди за правосъдие 2019.

На тържествена церемония, провела се снощи в столицата тя бе наградена с приз адвокат на годината.

Във Фейсбук страницата си адвокат Анева публикува снимки от събитието и написа: Седми национални награди за правосъдие-номинация за адвокат на 2019 година!!!

Годишните награди за правосъдие са признание за успехите на юристи от всички правни браншове. Те се обявяват на благотворителен бал с участието на стотици юристи от цялата страна. По традиция на него се събират и средства за деца, болни от церебрална парализа. Тази година юристите дават подкрепата си за Ванеска (3 г.), Божидар (5 г.), Радо (6 г.) и Снежка – (18 г.). Средствата се набират чрез благотворителен търг на картини и скулптори на именити български творци, както и чрез томбола. За децата отиват и част от благотворителните куверти на бала.

Носителите на приза за цялостен принос в правосъдието за 2019 година станаха проф. Атанас Семов и примерът за всички адвокати у нас – 93-годишният защитник Йордан Мичев.

На церемонията обявиха и останалите призове по категории: прокурор, съдия, синдик, натариус, медиатор и млад юрист на годината, кантора 2019, дело на годината, правосъдие зад граница и правно събитие на годината.

Наг­ра­ди­те бяха връч­ени от вид­ни­я юрист проф. Ог­нян Гер­джи­ков, бивш слу­же­бен пре­ми­ер, ше­фът на Бъл­гар­с­ка аген­ция за ин­вес­ти­ции Ста­мен Янев, ле­ген­да­та в пра­во­то ни Ва­сил Мръч­ков, съ­вет­нич­ка­та на пре­зи­ден­та по прав­ни­те въп­ро­си Не­вин Фе­ти и жур­на­лис­ти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Фани

    В тази малка каста се въртят едни и същи адвокати и се номинират едни на други. Вижте , че са едни и същи всяка година. Повечето адвокати дори не подозират, че има такава номинация…

    Отговор
  2. само питам?

    И от трите номинации колко пъти реално е избрана? Стига сте ни тикали тази псевдо-правна “специалистка” и политически номад от Долината на дългите гащи!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *