Александра Петканова отново нагорещи страстите до червено, показа завидни форми, но в компанията на нов приятел

Предизвикателна секси снимка, разкриваща перфектните й форми, вкара благоевградския топмодел Алекс Богданска-Петканова в спор с многобройните й фенове дали причината за  безупречната й визия не е ползването на фотошоп.

Хейтъри я набедиха, че е прекалила с фотошопа и приклещена до ъгъла, тя призна всичко. Алекс няма проблем да се снима по бански и демонстрира перфектно тяло, но дали е толкова перфектно в действителност, или само след намесата на фотошоп?

Именно този въпрос си задават нейни последователи. “Алекс, тоя ляв крак как го сгъна така?”, пита я един от нейните почитатели, а друг отговаря вместо нея с думите “с фотошоп”. 

Петканова реши да не влиза в излишни спорове и с чувство за хумор написа: “Хвана ме! Вие да не би да сте от фотошоп полицията?”. 

А на снимката Алекс позира с нов приятел – йоркширски териер, за който не става ясно дали е неин, или “под наем”. Знаем, че семейството отглежда в двора си огромно куче и едва ли би се сприятелило с мъника. 

“Знаете ли, че козината на Йоркито всъщност наподобява човешката коса и заради това е хипоалергенна! Това ги прави много подходящи за отглеждане в семейства с малки деца или хора с алергии”, пише тя в Инстаграм.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *