Алекс Богданска изненада съпруга си Дани с приказна нощ в балон под звездите за 34-ия му рожден ден

“Вчера имах рожден ден. Станах на 34 години и жена ми реши да ме изненада. Заведе ме на тайно място, за да прекараме 48 часа в къща-балон под звездите”, написа вчера в профила си в Инстаграм благоевградският зет Даниел Петканов.
Съпругата му Алекс пък постна снимка с написа: “Събудих се в приказка…”.
Алекс избрала за празника му да се усамотят в комплекс “Синева” край Враца, както става ясно от снимките в профилите им. И по-точно в бунгало “Хижата”, което е с най-обширна гледка към планината.
Два дни преди рождения ден на Дани – 8 септември, Алекс се похвали със снимка от връх Вихрен и написа: “Колко от последователите ми са изкачвали връх Вихрен (2914 м)? На мен това ми беше за втори път, но не ми се стори по-лесно от предишния! Преминаването по незнайни пътеки направи похода дълъг 8 часа. Ако не се бяхме подготвили с достатъчно енергийна храна, сигурно щях да се предам по някое време – бяхме си направили сандвичи от вкъщи, в раниците имахме протеинови барове с шоколад. Обичам усещането (или по-скоро липсата на усещане), когато краката ти са супер уморени след дългото ходене, защото ме кара да чувствам, че съм била пълноценна през този ден”.
Семейството направи този преход, след като в деня на националния празник 6 септември кръстиха в църква синчето си Габриел, а кръстница му стана Ваня Щерева.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *