Алекс и Дани Петканови в очакване на бебе номер 2?

След всички сътресения, които преживя семейството на Алекс и Даниел Петканови и раздялата, която им се размина на косъм, двамата вече са в много щастлив етап от отношенията си. Затова и се прокрадват въпроси дали Алекс е бременна и са в очакване на четвъртия член от семейството си, след като тя пусна загадъчна бомба в разговор с феновете си.

Алекс призова феновете си в Инстаграм да ѝ задават въпроси, на които тя да отговаря в сторита. Един от тях бе съвсем практичен, вероятно зададен от друга майка, а именно “Какво правиш с дрешките на Габриелчо, когато му станат малки?”, а Петканова отговори, че ги пази за второ дете. Последователите на семейството веднага започнаха с предположенията, че двойката се готви да им съобщи голяма новина скоро.

Разбира се, напълно е възможно отговорът ѝ да е продиктуван от чиста практичност, която много млади дами развиват, след като дадат живот на първото си дете. Но с това двойката показва, че е изгладила различията помежду си и дори прави големи планове за бъдещето.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *