Алекс Петканова е машина за пари! Само за едно фото Богданска иска хилядарка

Александра Богданска – Петканова печели по 1000 лв от снимка, в която рекламира някакъв продукт в социалните мрежи. Съпругата на Даниел Петканов си знае цената и не се дава за жълти стотинки, пише “Уикенд”. Младата майка иска по хилядарка за реклама, и то само за едно фото.

Въпреки цената желаещи не липсват и графикът на родилата преди дни манекенка е препълнен месеци напред. Всеки ден Петканова рекламира поне по два продукта, което прави по 2 бона на ден и поне 60 хиляди на месец. Това са пари, които половинката й Даниел Петканов трудно може да изкара и за година.

Преди по-малко от месец Даниел напусна работата си, като причината е очевидна. “Защо да седи на 2000 лева заплата и да бачка като луд, след като жена му изкарва тези пари за ден”, посочва близък до Петканови. Той ще се занимава с новото им бизнес начинание – собствена рекламна агенция, където съдружници са им Наум Шопов – младши и половинката му Теа.

“Така ще печели повече, като жена му го урежда и за реклами”, коментират запознати. Всеки ден Петканова рекламира поне по два продукта, което прави по 2 бона на ден и поне 60 хиляди на месец. това са пари, които половинката й Даниел Петканов трудно може да изкара и за година. Преди по-малко от месец Даниел напусна работата си, като причината е очевидна.

Александра роди на 30 януари, като още след изписването й от болницата заля мрежата с рекламни фотоси.  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пърдулева

    Като има тъпаци като вас, които да и плащат, макар никой да не се интересува какво е снесла тази сутрин в тоялетната и прочее дивотии, така ще е! Знаете приказката за лудия и баницата, нали? Спрете да я търсите и плащате и за седмица никой няма да си спомня коя е. Тогава ще трябва пак да си изкарва пари по древния начин, край магистралата…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *