Алекс Петканова признава, че е брала най-голям срам заради родителите си, когато Дани проговорил публично за изневярата й

Алекс Петканова призна, че най-голям срам е брала, когато преди три години сегашният й мъж Даниел разкри публично изневерите й. Hotnews.bg припомня, че тогава Лудия репортер направи националноизвестна манекенката от Благоевград, като показа как го лъже и му кръшка с италиански богаташ. След това обаче двамата се ожениха в „Биг Брадър“ и днес са успешен тандем в живота и инфлуенсърството.

В „Преди обед“ Петканова призна, че онази издънка й е донесла много негативи и тя брала голям срам, най-вече заради родителите си, които не искала да разочарова. Семейството използва и ефира на bTV, за да рекламира социалните си мрежи, като Петканов призова зрителите да гледат последното му стори в Инстаграм, на което да се види как неправилно е паркирала пред телевизията жена му.

Манекенката призна, че Даниел подготвя видеото й, но продължава да се дразни от липсата на амбиция у него. След видеото, което публикуваха преди Нова година, те направиха „бум“ с въпроса развеждат ли се, но не го приемат драматично, защото всяко чудо е за три дни, коментира Петканов. Двамата обаче се заклеха, че не биха правили секс в ефир и това е единственото нещо, което не биха показали.

loading...




Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *