Алена: Ако сключвате брак през 2021-ва, не са важни цифрите на датата, а данните на младоженците

Астроложката Алена коментира пред водещия Антон Хекимян по БТВ кои дати нумерологично са най-подходящи за сключване на брак през 2021 година:

“През целия 21-ви век няма нито една огледална дата. Има атрактивни дати и хората решават да си ги изберат заради красиво подреждане на числата. 

Нулата пред 2-ри месец е без значение преди месеца, но е важна, когато е в годината. Така че през 21-ви век това на листа са интересните дати. 

Интересното е, че огледалната дата е привлекателна и атрактивна. Хората решават, че когато датата е огледална, тя носи красиви вибрации.

Само че когато се изчислява дата за брак, тя няма нищо общо с това, което роднините казват. Съботните сватби са разрешени след залез слънце, докато всички други дни позволяват сключване на брак, съботата само блокира. Датата за брак се изчислява на база двете карти на двамата. 

Взимайте си предварително изчисленията, защото това е важно. Подгответе се психически да гласувате на 4 април.”, призова зрителите астроложката и нумероложка Алена. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *