Алена вещае същинска катастрофа през идната седмица за тези зодии!

Вижте какво вещаят планетите през седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идната седмица може да очаквате неочакваното, що се отнася до работа, служебни ангажименти и професионално развитие.

Даже промяната да не е свързана точно с работата, със сигурност ще имате възможността да се усъвършенствате – например да научите нещо ново или да развиете свои умения.

Телец
Бъдете по-внимателни, защото има риск да изпадате в крайни състояния и по този начин да вредите на себе си или на околните.

В емоциите и поведението си също може да изгубите мярката. Ако е необходимо, намерете начин за усамотение и успокояване на емоциите.

Близнаци
Вниманието ви ще бъде насочено повече към вътрешния ви свят и интимните ви преживявания, отколкото към работата – в професионалната сфера всичко ще върви гладко и едва ли ще срещате някакви трудности. В личния ви живот обаче е възможно да изплуват проблеми, на които досега не сте обръщали внимание.

Рак
Идната седмица ще е динамична, с промени, разговори и тичане напред-назад. Комуникацията с околните ще е активна, възможно е да си имате взимане-даване с административни служби. Не приемайте за чиста монета това, което другите ви казват. Не започвайте нови неща, ако не се налага.

Лъв
В периода 16-22 март не мислете за другите – сега е моментът да се поглезите и да покажете и на себе си, и на околните, че се оценявате достатъчно високо. Вниманието ви ще бъде насочено към финансовите въпроси. Тази тема може да стане източник на разногласия с партньорите ви.

Дева
Задаващата се седмица е ключова за вашия знак, защото през нея ще бъде поставено ново начало. При някои промените ще бъдат внезапни и може напълно да преобърнат някоя сфера от живота. При други трансформациите ще са по-фини и неуловими, о конкретните резултати ще се видят по-късно.

Везни
Опитайте се да се съсредоточите върху работата и всекидневните си задължения, а не задълбавайте толкова в собствените си грижи и проблеми. Недейте да разпореждате кой какво да казва или да прави. По-добре ще е да не предприемате прибързани и резки действия.

Скорпион
Идната седмица може да се окаже твърде значима за тези от вас, които се занимават с творческа работа или са вложили душа и сърце в някаква дейност или идея. Възможно е да се случат интересни и неочаквани обрати – например най-накрая да получите шанс да реализирате идеите си, да се изявите или да придобиете нов опит.

Стрелец
В средата на март едва ли ще успеете да направите реална преценка за случващото се особено ако са замесени чувства. Ще проявявате склонност да раздухвате всичко онова, което привлича вниманието ви. Ще преувеличавате проблемите и ще се притеснявате ненужно. Не си правете категорични изводи.

Козирог
За много от вас седмицата ще бележи началото на положителни промени в някаква област от живота. Те ще бъдат свързани с възможности за личностно, професионално или духовно развитие, а нищо чудно и с някакво приключение – например пътуване или обучение в чужбина. Търсете значи в хора и обстоятелства.

Водолей
Вероятно ще изпитате облекчение, защото някои пречки и проблеми от предишните дни ще отпаднат и няма да се налага да се напрягате особено. Ще си улесните живота, ако забравите за думата „усилие“, тъй като събитията ще следват своята собствена, а не вашата лична логика. Примирете се с това и не съжалявайте.

Риби
В началото на периода ще сте по-емоционални в отношенията си с околните. Ако сте обвързани, поведението на партньора ще ви засяга доста дълбоко и не е изключено да събуди някои стари страхове или притеснения за бъдещето. Каквото и да се случва, по-добре е точно сега да не си правите категорични изводи, защото положението не е толкова драматично, колкото изглежда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *