HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

АЛЕНА: Днес влизаме в седмица кошмар

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

 

Овен
През идната седмица ще се радвате на хармония, на вътрешна сила и на емоционална пълнота. Отдайте се на творчество и на любимите си хора, като се възползвате от вдъхновението си. В началото на периода действайте за реализацията на целите, които сте си поставили и разчитайте най-вече на интуицията си.

Телец
През идните седем дни астрологичното влияние ще ви направи дейни, енергични и инициативни. Можете да свършите много работа, препоръчително е да спортувате. Ще бъдете уверени и вдъхновени. Внимавайте да не се въвлечете в конфликти с околните и не се изкушавайте да властвате над хората, които ви заобикалят.

Близнаци
Вложете в работата си вдъхновение. Може да обърнете по-голямо внимание на всекидневните си навици, да подредите нещата си и да прецените от кое имате нужда и кое не ви е необходимо. Периодът като цяло е с повишена за вас динамика в партньорските ви отношения. Насочвайте градивно тази енергия, за да не прерасне в конфликти.

Рак
В началото на периода определено трябва да обърнете внимание на себе си – дайте си всичко, което душата ви иска. Ще сте свръхчувствителни, което ще изисква да търсите хармония във всичко, което ви заобикаля, и да се отдавате на покой във всеки възможен момент. Подбирайте хората от приятелския си кръг, защото те също биха могли да ви влияят зле.

Лъв
Ще бъдете ориентирани към нови проекти, бъдещи цели и към хората от приятелския ви кръг – ако сте отговорни и планирате всичко добре, това би могло да се отрази положителни на финансовите ви дела. Все така са възможни изненадващи промени и обрати в любовните ви отношения. Храните апетит към рискови ситуации, но не стигайте до крайности.

Дева
Целият период няма да се характеризира с голяма външна активност, по-скоро за него ще са присъщи пасивността и съзерцанието. Ваша ще е отговорността да съхраните енергията си и да се обърнете навътре към себе си. Подходящи за вас ще бъдат самотата и уединението. Те ще са характерни за целия период, но неизбежно във външния свят ще се случват различни неща.

Везни
Действията ви ще бъдат ориентирани към разширяване на хоризонтите. Това може да стане с учене, контакти и пътувания. Ще имате добра концентрация и ще бъдете целеустремени. В началото на периода ще проявявате чувствителност към потребностите на вашите приятели. Не се влияйте обаче от настроенията на другите.

Скорпион
Време е да вземете важни решения – както добре знаете, разполагате със силата и с волята за това. Те ще касаят по-скоро личния ви живот, а не професионалната ви реализация. Това означава, че ако искате да развивате и да надграждате съществуващите взаимоотношения, трябва да сте по-активни и да се постараете повече.

Стрелец
През периода най-добре ще бъде да обърнете внимание на хората, които ви заобикалят – на партньора си и на вашите близки приятели. Времето е подходящо за изяви пред околните. Външният свят е огледало – наблюдавайте всичко, което виждате в него. До сряда може да учите или да развивате контактите си. Ще бъде полезно придобиването на нови знания.

Козирог
Ще бъдете сериозни, отговорни и практични. Стремете се да намерите баланса между това, което трябва да свършите, и радостта, която доставяте. Опитайте се да съчетаете всички тези неща. Творческата нагласа винаги помага в такива ситуации, както и умението ви да погледнете нещата от друг ъгъл.

Водолей
Най-добре ще бъде да оцените придобитите знания и полезната информация, която сте имали възможност да получите в срещи, контакти и пътувания. Може да започнете успешно и някакво обучение. През периода се опитвайте да минавате по-леко през нещата. Стремете се да проявявате гъвкавост и бъдете адаптивни.

Риби
До сряда ще демонстрирате най-голяма активност в професионален план. За да се изявите по най-добрия за вас начин, необходимо е да бъдете внимателни, да проявявате разбиране към другите и да слушате интуицията си – тя ще бъде засилена. Грижата за околните не ви е чужда – когато я полагате, всички ще се чувстват добре. В началото на периода се отдайте на творчество.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *