Алена за 2019 г.: Шансовете са много, но трябват усилия

2019 г. е годината на Юпитер, това е година на общуването, на новите познанства и на новата среда. Това каза в студиото на „Тази сутрин” астрологът Светлана Тилкова – Алена.

Тя посочи, че 2018 г., годината на Луната, е извадила на показ много непочтеност и некоректност и е наказала за тях мнозина у нас и по света.

В същото време, тя посочи, че догодина много хора ще имат шанс да си намерят работа, да открият за себе си средата, която са търсили през последните 9 години.

„Шансовете са много, но трябват усилия – годината изисква много да работим, за да бъдем възнаградени”, подчерта Алена.

Тя предупреди, че през 2019 г. няма да „изригват” непочтените действия, но пък даже една погрешно казана дума може да разпали война. Буквално.

Алена представи новите си книги за следващата година – „Вашата календарна година”, „Астрологичен хороскоп” и „Лунен календар за красота”.

Календарът за красота има съвети за всички 365 дни от 2019 г. Добрата новина е, че ако годината на Луната забраняваше поста и диетите, Юпитер позволява много повече по отношение на процедурите за разкрасяване. „Вашата календарна година” включва подробни прогнози за следващите 12 месеца на всеки от нас.

Какъв е хороскопът на България за 2019 г.? Именно с него започва „Астрологичен хороскоп”. Алена призна: „Не мога да кажа, че е от най-хубавите, прекрасни и безпроблемни”. Догодина ни предстоят най-малко два вота – за кметове и за евродепутати. Призивът към кандидатите е да не влизат в пререкания и да търсят прошка, ако са обидили някого – за да не се стаява омраза, която може след това да избухне.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *