Алена: Положете ново начало до средата на август, след това идва ретроградният Меркурий

Какво ни очаква през август – време ли е за важни решения, ще преодолеем ли комплексите си, вижте съветите на най-добрия български астролог Светлана Тилкова. В най-горещия месец на годината, когато цялата природа сякаш е в летаргия под палещите лъчи на Слънцето, в наша полза е да положим началото на всичко ново до 13 август.

След това Меркурий навлиза в своето поредно ретроградно движение и ни налага търпение, умереност, невъзможност да постигаме целите си, дори и да хитруваме в опита си да останем скрити или заобиколим неговото влияние. Ще загубим стабилни позиции, които няма как бързо да възстановим.

Мнозина ще са потърпевши от опитите на посредствени хора да заемат тяхното място. Отпорът им трябва да е краен, защото, ако го допуснат, обезверени в собствените си възможности, ще търпят заслужените от тях самите Съдбовни наказания.

Ще грешим неведнъж, ако забравим нашите истински приятели и се втурнем към познанства само за да попаднем сред предпочитана от нас среда. След това, разочаровани, дори унизени, ще носим последиците, принудени да се върнем в своята стара, позната среда, където с право ще ни приемат за предатели. Мнозина ще забравят да се възползват през месеца от своята прозорливост.

Съветвам хората, обсебени от стремежа да стигнат върха и да видят как целият свят им се възхищава, да се вгледат в себе си и да преценят дали имат знания и качества за такова престижно професионално и лично ниво. Ако го нямат, ще си спечелят нова, още по-болезнена доза подигравки и унижения, които за дълго ще ги тласнат в тъмата на забравата, на депресията и дори на желанието да отнемат живота си.

Политиците и заемащите ръководни позиции са длъжни да са готови на компромиси, за да си спестят проблеми със своите избиратели, въпреки че може да са в отпуск. Желанието да блестим на международната арена може да се окаже примамка и капан, за да се доберат до полезни знания и информация за държавата ни и да ни поставят на колене само защото някой си е позволил изказвания, без да има представа за верността на дочутото или защото се е доверил на интернет и разпространява невярна информация. Ще спечелим, ако отхвърлим рутинните си задачи, защото до края на месеца Меркурий е ретрограден. И отново предупреждение – горещите дни не ни спасяват от природни бедствия и наводнения.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *