HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Алена предупреждава: Днес е коварен ден за тези зодии

Вижте какво вещаят планетите за първия работен ден от седмицата след изборите според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Очаквайте отлично организиран и ползотворен ден на работното място. Реализацията на дългоочакван проект стартира днес въпреки огромното закъснение. Потърсете помощ от колегите си. Не протестирайте, ако ви помолят да помогнете за завършване на работа, която носи приходи за всички.

Телец
Не се включвайте в рисковани начинания. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът ще ви донесе загуби в близките дни. Контактите ви са много, но голяма част от тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си.

Близнаци
Късметът е с вас от сутринта. По отношение на планирана сделка се пригответе за трудности. Приемете ги философски и не бързайте да се отказвате. Грешки на работното място са причина за напрежение. Предложенията за бизнес са във ваша вреда и ако ги приемете, ще повлекат след себе си финансови загуби.

Рак
От сутринта ви предстоят начинания, свързани с активна търговска дейност. Очаквайте важна информация, което ще ви изведе на нов професионален връх. Бъдете последователни в действията си. Завършете започнатите служебни задачи до края на деня и обмислете новите си идеи, но без емоция.

Лъв
Трудностите ще ви изнервят от сутринта. Ваши колеги са се провалили и отново искат да поемете отговорност за техните действия и да ги оправдаете. Не го правете. Очаквайте предложение за нови задачи и ги приемете без колебание, за да ги приключите до края на месеца.

Дева
От първите часове на работния ден ви изнервят неприятностите на работното ви място, които са свързани с липса на чувство за отговорност във вашите колеги. Ще се справите сами. Не се ядосвайте и не критикувайте. В своята разсеяност се предпазвайте от грешки, които трудно ще поправите.

Везни
Предприемайте внимателно промените в живота си, за да избегнете грешките и недоразуменията на работното си място. Денят е неблагоприятен за общуване с делови партньори. Избягвайте разговори с колегите си, защото сте податливи на провокации, които могат да ви навредят.

Скорпион
Не подготвяйте финансови документи и договори за съдружие, за да избегнете неочаквани трудности, които може да са от значение за бъдещите ви професионални цели. Обмислете плановете си до най-малките подробности, за да прецените дали си заслужава да инвестирате, особено ако за да участвате, се налага да теглите кредит преди края на месеца.

Стрелец
Не забравяйте да се грижите за професионалните си интереси. Не влагайте агресия в думите си, ако искате да ви чуят и да възприемат с цялата сериозност предложенията, направени ви днес. Късметът може да ви се усмихне неочаквано и да ви обогати с полезни запознанства с влиятелни личности.

Козирог
Предстои ви да се сблъсквате с трудности. Ако не обръщате голямо внимание на ставащото и повярвате в силите си, ще си гарантирате и днес финансови постъпления. Грешки на работното ви място ще доведат до недоразумения с колегите ви, въпреки че вината не е ваша. Откажете се от начинанията, за да можете да коригирате пропуските.

Водолей
Не са изключени неприятности в семейството, последвани от грешки на работното място, заради разсеяност и нежелание да забравите за проблема. Трудно овладявате чувствата си. Ако сте упорити и насочите вниманието си само към служебните си задължения, свързани със значими професионални планове и цели, ще се справите отлично и днес.

Риби
Направете първата крачка, за да изгладите неразбирателството с ваш колега, което трови отношенията ви и ви наранява. Не допускайте отчуждаване помежду ви. Очаквайте да ви направят поредното делово предложение. Следобед се предпазвайте от грешки, които могат да ви създадат проблеми.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *