Алена предупреждава: Коварен август очаква тези зодии

Как да движим делата си и личните си отношения през август заради планетарните аспекти и звездите? Вижте пълния хороскоп за всяка зодия от топ астроложката Алена:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2018

ОВЕН

През август забравете за начинанията, колкото и да ви е трудно да надмогнете ината на Овена, защото дори и да са успешни в началото, може да се развият в неочаквана посока в следващите месеци. Не си струва нещо мечтано, планирано, но започнато в неподходящото време да съсипе постигането на важна за вас цел. Ако се налага да поставите каквото и да е ново начало, изберете дните съгласно вашите лични номерологични вибрации. Стабилизирането на вече постигнатото е водещо изискване през месеца. Ако сте планирали отпуска, чудесно, защото семейните ще постигнат хармония в отношенията с брачната си половинка и децата си, а необвързаните ще срещнат интересни хора, които може да грабнат сърцето им. Въпреки желанието ви да проявявате щедрост и да блестите в очите на околните, ви съветвам да не прекалявате с личните разходи, както и с необмислените инвестиции, защото правите услуга на някого.

ТЕЛЕЦ

През август е време да анализирате постигнатото, да поправите грешките си, вместо да търсите причината встрани, да намерите нови, интересни възможности за допълнителна работа. От вас зависи дали с умението си да говорите ще привлечете към себе си съмишленици, които да подкрепят новите ви идеи и проекти. Дори и да не се съгласят да ви помогнат, важното е, че сте готови за борба, справяте се и ще изненадате всички с уменията и интелекта си. Обогатете се с полезна информация. Докажете на всички завистници, че казаното от вас не само отговаря на истината, а и в бъдеще ще даде шанс на хората от вашето делово обкръжение да печелят добре, но когато осъзнаят този факт, вие ще се замис¬лите дали да ги привлечете към вашата работа. В личните ви отношения преценката дали хармонията присъства постоянно в семейството ви е важна. Липсата на разбирателство с брачната ви половинка вреди на работата ви. Ако сте самотни, ще срещнете духовно близки хора, сред които може да направите вашия окончателен избор на житейски партньор.

БЛИЗНАЦИ

Едната възможност е през този месец да се отдадете на чувствата си, на приятни срещи, познанства и емоции, да заминете на почивка и да забравите за целия свят. Другата е да сте дейни и да работите до изнемога, заети със започнатите задачи, заради досадната за вас ретроградност на вашия управител Меркурий, продължаваща до 19 август. Затова, ако сте решили да си почивате, нека е в част от тези дни, а след това се отдайте на работа, за да постигнете мечтаната и очаквана финансова стабилност и да сте спокойни с начинанията, планирани, преценени и доходоносни – това е най-важното за вас. Месецът улеснява брак по сметка, но дали ще бъдете щастливи, когато осъзнаете, че целта е само портфейлът ви и банковата сметка, а не вашите лични достойнства, не знам! Зависи от човека до вас и развитието на отношенията ви. Бъдете внимателни. Не позволявайте да ви използват, дори с цената на приключени още в зародиш нови познанства.

РАК

До 19 август Меркурий е все още ретрограден и ви налага обичайните ограничения, само че този път вие сте упорити и несговорчиви и отказвате да се съобразите с изискванията на планетата, но във ваша вреда. Емоцията властва над разума и ви пречи да прозрете какви проблеми може да си създадете, ако решите да прахосвате спечеленото или да инвестирате в рисковани начинания. Сами творите дълготрайни проблемни отношения заради гневните си изблици и критични забележки, ако някой ви се противопоставя. Не мислете, че сте безпогрешни и не приемайте за чиста монета ласкателствата и уж значимата за вас информация, която ви поднасят, но всъщност е подвеждаща и ви носи страдания, разочарования и финансови загуби в недалечно бъдеще. Завършете започнатите задачи, а начинанията отложете. Напрежението в дома ви ще бъде взривоопасно, ако дори мимолетно сте флиртували. Сключването на брак през август навежда на мисълта, че нямате правилна преценка за партньора си. Бъдете предпазливи, направете си партньорски хороскоп, преди да положите подпис под брачното свидетелство, дори и Съдбовната ви забрана за брак да е отпаднала.

ЛЪВ

През първата половина на август сте под влияние на вашия управител Слънцето. Мнозина може да са решили да си вземат отпуск заради факта, че до 19-и Меркурий продължава своето досадно ви вече ретроградно движение. Уви, няма да се случи това, което сте планирали. Ще се наложи много по-рано да се върнете на работа заради предстоящи преговори с нови партньори, важни за вашите работодатели, в които сте длъжни да вземете участие. Планетата не блокира разговорите и не пречи да уточнявате параметрите на бъдещи договорености, важното е да не стигате до финализирането и подписването им, което може да се случи през последната десетдневка на месеца. Вашето присъствие е значимо заради професионализма ви, който е високо оценен и не е изключено да ви предложат повишение. Всички знаят, че имате усет, който ви помага в трудна ситуация да вземете бързо важни и правилни решения. В личния живот очаквайте промени, раздяла, хармония или сключване на брак, ако още не сте семейни.

ДЕВА

През август сте гневни, нервни и досадни. Всички начинания, които отложихте предишния месец, отново са под възбрана заради ретроградното движение на вашия управител Меркурий, продължаващо до 19-и. Много дни ще губите в очакване, но не бива да се изкушавате да пренебрегвате полезните за вас забрани. Пътувайте, завършете вече започнати задачи, помогнете на вашите колеги да се справят със своето изоставане. Не пропускайте да пътувате, да провеждате срещи зад граница, но без подписване на крайни договорености. Може да планирате екскурзия до далечно кътче, което не сте посещавали. Не проявявайте доверчивост, ако ви омайват с предложения за съвместен бизнес, особено ако имате своя фирма. Вашите лични идеи, проекти и постижения ще намерят своята реализация след 19 август. Месецът е подходящ да създадете семейство, както и да поставите ново положително начало в семейните си отношения.

ВЕЗНИ

Месецът ви налага такт, търпение и разбирателство. Не пропускайте да изясните отношенията си в семейството, ако усещате, че има нещо недоизказано, което все премълчавате или пък не искате да го споделите с вашите най-близки хора. Знаете, че имате дарбата да сдобрявате враждуващите страни, а това качество ще ви е полезно и у дома, и сред вашите колеги, които през този месец ще спорят много. Причината е ретроградното движение на Меркурий до 19-и, което продължава да налага забрани и ви задължава да спазвате умереност в думите и действията, като позволява или да завършите изостанала работа извън обичайните си задължения, или да си вземете отпуск, дори да създадете семейство, ако сте го планирали. Дай боже и Съдбовната ви забрана за сключване на брак да е отпаднала. Пред вас се отварят нови врати, водещи към нови предизвикателства. Сериозните проблеми ще ви заобикалят, а приходите ви радват.

СКОРПИОН

През август, до 19-и продължава ретроградното движение на Меркурий. Бъдете търпеливи и не се изкушавайте от начинания. Най-добре е да си вземете отпуск. Ако сте на работа, се подгответе за изненадващи делови срещи и запознанства, не винаги приятни за вас, но полезни за общата работа. Примирете се и проявете отговорност към обсъжданите теми. Меркурий не пречи да се заемете с ремонт на вашия офис, ако имате своя фирма или с козметичен ремонт на дома си, за да не губите време през есента, когато е и началото на новата учебна година и всичко ще се случва много по-бавно от очакваното. Не допускайте новите си познати до вашите делови планове и не ги запознавайте с вашите колеги, ако не са свързани с общите ви проекти. Очаквайте обаждане или посещение от чужбина, което ще ви изненада приятно. В личния ви живот търпението е задължително. Не изневерявайте в търсене на разнообразие.

СТРЕЛЕЦ

През август няма да ви е лесно и на моменти ще се чувствате не на мястото си заради трудности, породени най-вече от ретроградното движение на Меркурий до 19-и. След тази дата може да поставите ново начало, но с много внимание и задълбочено обмисляне. Не разчитайте на помощ¬та на вашите близки и колеги, които ще предпочетат да си замълчат и да не разговарят с вас, за да не се ядосате и излеете гнева си върху тях. До 19 август не само трябва да забравите начинанията, а и е във ваша полза да не обсъждате инвестиции заради липсата ви на сдържаност и опасността, без да осъзнавате вредата, да дадете съгласието си за участие. Загубите ви, дори и незначителни, и ще ви принудят заради срама и неудобството, че сте допуснали да ви подведат, да се скриете от целия свят.

КОЗИРОГ

Месецът е белязан до 19 август от продължаващото ретроградно движение на Меркурий, което ви подсеща да не подписвате договори, да не сменяте работното си място, да не подавате документи за пенсиониране. Вместо да се инатите и да си вредите сами, намерете време и местенце за почивка. Ако сте новобрачни, позволете си по-дълъг меден месец. Радвате се на подкрепата на близките си. През целия август ще имате запознанства. На деловите предложения обърнете внимание, но без крайно договаряне и подпис, ако са необходими инвестиции. Не бива да флиртувате и да изневерявате, ако бракът ви е стабилен, от нищо според вас, ще си докарате проблем. Необвързаните да не отказват срещи и предложения за романтична вечеря.

ВОДОЛЕЙ

Плановете ви за август, които са в програмата ви от началото на годината, ще се наложи да промените. Причината най-напред е продължаващото до 19-и ретроградно движение на Меркурий. На второ място е фактът, че трудностите ще присъстват в дните ви и ще провалят дори и в последната десетдневка на месеца бързото и срочно изпълнение на задачите, които имате да завършите. Ще видите различното лице на ваши партньори и колеги, които са ви мамили с години, но през този месец измамите и предателствата им излизат на светло. Не се притеснявайте да раздадете заслуженото правосъдие, като не ги щадите и не прикривате делата им. Семейните да избягват разправиите у дома. Необвързаните да се примирят, че любовните им отношения са временни, защото се стремят към най-неподходящото партньорство с хора, които като тях държат на личната си свобода. Прекаленото свободолюбие и на двамата партньори няма как да гарантира стабилен брак.

РИБИ

До 19 август отново сте подвластни на ретроградното движение на Меркурий и на ограниченията, които ви налага, за да си спестите загубите. Използвайте възможността да завършите преди активната есен изостаналите си задачи, да подготвите по-рано децата за училище, да си дадете още малко време за почивка. Ще си стъпите здраво на краката и ще пожънете небивал успех, ако без колебание тръгнете в нова посока, но само ако това няма да ви натовари с непосилни задължения заради молбите на хора, на които ви е трудно да откажете. Наивни сте! След време ще разберете, че техните приходи надхвърлят с много вашите. През последната десетдневка на месеца бъдете дейни. Не пропускайте пътуванията и промените въпреки краткото време за тяхното осъществяване. Разчитайте на разума си, а не на емоцията, заради която сте готови да правите непоискано добро, а после страдате, че ви мразят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *